מתקנים לערבוב ולבחישה
מתקנים לערבוב ובחישה
על מנת לתת מענה למגוון רחב של תבשילים, הסירים
מיוצרים עם מ"ע בחישה ואיסוף:
■ בוחשים - במגוון כנפי בחישה.
■ מנגבים - לתחתית הסיר ובדפנות.
■ מגרדים - לגירוד תחתית הסיר בשעת צלייה.
* מערכות הערבוב והבחישה נתונות לשליטה מלוח הפיקוד
סירים משולבים
סירים משולבים מיועדים לתבשילים הדורשים צלייה וטיגון ולאחר מכן בישול.
סירים אלה מתוכננים עם תחתית ישרה, דבר המאפשר לגרד את תחתית הסיר למניעת הידבקות בצלייה. עם סיום תהליך הצלייה ניתן לבשל מבלי לעבור לסיר אחר.
* בכל הסירים ניתן, כמובן, לשלוט בטמפרטורה.
טאמבלרים
ואקום טאמבלר - GET-HD
ואקום טאמבלר הוא מערבל בשר המיועד לבצע טיפול מקדים לבשר לפני טיפול תרמי.
הטאמבלר מבצע עיסוי לבשר תחת ואקום לצורך ריכוך והוצאת המיוזין לפני השטח החיצוני כטיפול מקדים לפני טיפול תרמי.
יתרונות התהליך:
- הגדלת התפוקה ב-20 עד 30 אחוזים
- מרקם ומראה משופרים, כולל אחידות בטעם
- הפחתת הצטמקות במהלך הבישול
- צמצום של איבוד נוזלים בזמן הקירור
- תהליך ייצור קצר יותר (זמן כבישה)
- החזר מהיר להשקעה
מאפיינים טכניים:
- מהירות משתנה, אפשרויות מכניות והידראוליות
- לוח בקרה - הפעלה ידנית או אוטומטית בתכניות העבודה
- משאבת ואקום מובנית
- באישור משרד החקלאות האמריקאי
- קל לתחזוקה, לניקוי ולחיטוי
- מבנה המכונה מסיבי
- אפשרויות נוספות:
- העמסה באמצעות שאיבה בוואקום, או במעלית מהפכת או במסוע
- אפשרות לשליטה בטמפרטורת הבשר בדגמים עם מעטפת קירור
המערכת שלנו מבטיחה איכות מצוינת וחיי מדף ארוכים יותר.
סירים לטיגון ובישול
חברת גל-אש מתכננת ומייצרת מוצרים למטבח התעשייתי זה 20 שנה ויותר. החברה פיתחה עבור לקוחותיה סירים שהבישול והטיגון בהם מביא לתוצאות טובות מאוד.
החברה מייצרת סירים על פי הזמנה ובהתאם
לדרישות המיוחדות של המטבח:
■ סירי בישול בחימום חשמלי
■ סירי בישול בחימום קיטור
■ סירי בישול בחימום שמן תרמי
היפוך סירים
ניתן לקבל את הסירים עם מערך היפוך הידראולי ואפשר לקבוע את ציר ההיפוך
בכל גובה נדרש. דבר זה מהווה יתרון גדול משום שניתן לרוקן את תוכן הסיר לעגלות הקיבול ללא מגבלת גובה ולצורך המשך התהליך.