מפסטרות בשר

מפסטרות בשר

  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button

מערכי פסטור וצינון


חברת גל-אש מייצרת ומשווקת בארץ ובעולם מערכי פסטור וצינון למוצרי בשר ארוזים בוואקום. פסטור הנו תהליך שמטרתו הארכת חיי המדף של המוצר תוך שמירת איכות המוצר וטעמו לכל אורך חיי המוצר.

החברה פיתחה תהליך פסטור מיוחד שעל בסיסו מיוצרות מערכות הפסטור.

תהליך זה מבטיח אמינות של כ-100 אחוזים בתהליך הפסטור ונרשם על ידי החברה כפטנט ייחודי בארה"ב, באירופה ובישראל.


יש שני סוגי מפסטרות:

■ מפסטרות שטח פנים: המפסטרות מיועדות לביצוע פסטור על

  מוצרי deli ארוזים בשקיות ואקום שרינק.

  תהליך פסטור זה מבוצע כפסטור לשטח הפנים.


■ מפסטרות לפסטור מלא: המפסטרת מיועדת לביצוע פסטור של מוצרי

  נקניקיות ארוזים בשקיות ואקום שרינק.

  תהליך פסטור זה מבוצע כפסטור מלא של המוצר.


לפסטור של בשר מעובד ולמוצרים אחרים הארוזים בוואקום


השוואת שיטות פסטור

■ אמבט מים חמים:

 יתרונות: שיטה פשוטה

 חסרונות: אורך תהליך העיבוד כ-8 דקות.

 מעלה את הטמפרטורה הפנימית של המוצר.

 חלוקת חום לא שווה על פני שטח המוצר.


■ פסטור בקיטור:
  יתרונות: שיטה פשוטה.

  חסרונות: תהליך עיבוד ארוך, כ-15 דקות.

  מעלה את הטמפרטורה הפנימית של המוצר.

  חלוקת חום לא שווה על פני שטח המוצר.


■ מערכת גל-אש: מים מסוחררים
  יתרונות: תהליך קצר - (כ-3 דקות)

  מחמם פחות את תוך המוצר.

  חלוקת חום שווה ואחידה על כל שטח פני המוצר.

פסטור של בשר מעובד למוצרים אחרים הארוזים בוואקום


מטרת המערכת לפסטר ולצנן מוצרים מבושלים ומעושנים הארוזים בוואקום ונשמרים בקירור ולא בהקפאה (מצוננים).


המטרה להפחית זיהומים בקטריולוגיים ובכך לשפר את איכות המוצר, להאריך את חיי המדף שלו ולשמר את טעמו.

את הפסטור ניתן לבצע על מוצרים בשקיות עמידות בווקאום ועמידות בטמפרטורה מתאימה.


התהליך כולל הסעת המוצר בטונל לאורך שלוש דקות בטמפרטורה של 90 מעלות. התהליך מבטיח את איכות המוצר ללא שינוי בטעמו או במראהו.

תהליך זה מבטיח הן ליצרן והן ללקוח מוצר בטוח ואיכותי.

את מנהרות הפסטור של גל-אש ניתן לשלב בקווי אריזה קיימים.

המים המסוחררים על המוצרים בתחלופה גבוהה מכל הכיוונים מבטיחים טמפרטורה אחידה סביב כל המוצר.

המבנה הייחודי של מנהרות הפסטור של גל-אש מוגן על ידי פטנטים אירופאים ואמריקאים.

מערכת זו מבטיחה תוצאות אמינות ביותר, בשונה ממערכות אחרות שבהן המוצר מזדהם במהלך שלבי האריזה,

השינוע והאכסון, זיהום שעלול להוביל להידרדרות איכות המוצר, לשינויים בצבע ובטעם, ולקיצור חיי מדף.


יתרונות הפסטור באופן כללי:

-יציבות המוצר

-אבטחת תהליך הייצור

-שימור טריות והטעם

-הארכת חיי מדף

-בתהליך הפסטור שלנו אין כל שימוש בחומרים כימיים

יתרונות הפסטור ללקוח:

יתרונות שיווקיים:

- הארכת חיי מדף (שליטה ברמות מלאי)

- הפחתה ניכרת בהחזרות מוצרים ליצרן


יתרונות טכניים:

- מבנה קומפקטי (חוסך מקום)

- קל להפעלה ולתחזוקה

- חסכוני בחשמל

- אמין


שער: מנהרת פסטור וקירור

לפסטור נקניקיות הארוזות בוואקום


השוואת שיטות פסטור

אמבט מים חמים:

יתרונות: שיטה פשוטה

חסרונות: אורך תהליך העיבוד כ-20 דקות.

מעלה את הטמפרטורה הפנימית של המוצר.

חלוקת חום לא שווה על פני שטח המוצר.


פסטור באדים:

יתרונות: שיטה פשוטה.

חסרונות: תהליך עיבוד ארוך, כ-30 דקות.

מעלה את הטמפרטורה הפנימית של המוצר.

חלוקת חום לא שווה על פני שטח המוצר.


מערכת גל-אש:

מים מסוחררים

יתרונות: תהליך קצר (כ-8 דקות)

מחמם פחות את תוך המוצר.

חלוקת חום שווה ואחידה על כל שטח פני המוצר.

Share by: